Hoitokoti kehitysvammaisille

check_merkki.png

Marjan koti tarjoaa asumispalveluja kehitysvammaisille. Hoitokoti sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä Keski-Suomessa. Hoitokodissa on 9 asuinpaikkaa. Ilmapiiri ja tunnelma ovat kodinomaisia.

check_merkki.png Marjan Koti järjestää myös välttämättömät lisäpalvelut samasta paikasta (toiminta-, puhe- ja fysioterapia).
check_merkki.png Marjan Kodin palveluun sisältyvät asuminen, huolenpito, ruokahuolto, terveydenhuolto, lääkehuolto, kuntoutus, virkistystoiminta ja turvallisuus.


Lomapaikat tilapäiseen asumiseen


Marjan Koti tarjoaa myös lomapaikkoja kehitysvammaisille.  Lomapaikan vuokraus onnistuu vuorokaudeksi, viikonlopuksi, viikoksi tai pidemmäksi ajaksi.


Päivätoiminta


Marjan Kodilla toimii myös kunnan ostopalveluna kehitysvammaisten päivätoiminta maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 9-15. Päivätoimintaan osallistuu talon asukkaita sekä itsenäisesti asuvia. Päivätoiminnan vastaavana ohjaajana toimii Marjan Kodin vastaava hoitaja.

Päivätoiminnan tarkoituksena on mm. harjaannuttaa arkipäivän taitoja, lisätä sosiaalisia kontakteja, lisätä toimintakykyä ylläpitävää toimintaa, lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta, tukea jokapäiväisen elämän onnistumista, tukea asiakkaan vahvuuksia ja antaa kokemuksia ja elämyksiä arkeen ja juhlaan.